Under veckan som gått har vi haft hälsovecka med bl.a. extra fysisk aktivitet, prova-på-stationer och gemensam frukost. Eleverna på mellanstadiet har också gjort en receptbok som alla kommer att få ta del av. En rolig vecka med lite extra fokus på att må bra helt enkelt!

Vi vill gärna påminna er föräldrar om att skicka med en lapp eller meddela oss via mail om ert barn av olika anledningar inte kan vara med på idrotten. Har eleven glömt idrottskläder ser vi gärna att man deltar på lektionen ändå, i den mån man kan utan ombyte och duschsaker.

Eleverna kommer vid vissa tillfällen få läxor som kräver tillgång till dator och internetuppkoppling. Vi ber er därför att höra av er om det finns någon som inte har tillgång till detta hemma så vi kan lösa detta. Nästa veckas läxor för Emmas grupp ser ni i veckoplaneringen nedan. Vi återkommer på måndag med Nickolinas läxor.

Mån:

Tis:

Ons:

Tors:

Simning.

Matteläxa (Emmas grupp)

Fre:

Idrott.

Engelskläxa (Emmas grupp)

Nu ger vi oss ut i solen och njuter av det härliga höstvädret!

Terese, Emma och Nickolina