Vi börjar närma oss höstlov men än har vi en vecka kvar i skolan! Under veckan som gått har den ena gruppen börjat jobba med ämnet geografi och kartkunskap, den andra gruppen kommer starta upp geografi nästa vecka. På biologin skriver vi texter om djur och på svenskan  jobbar vi bl.a. med läsförståelse.

På bilden jobbar vi just nu med att göra bilder inom området popkonst. Eleverna ritar av och färglägger sina egna foto.

IMG_5590          IMG_5591

Det har startats en skolidrottsförening på skolan där en del av de äldre eleverna redan är engagerade. Mer information om denna finns nedan:

Emanuelskolans skolidrottsförbund (2)

Läxorna till nästa vecka ser ni i veckoschemat. Det kan vara bra att veta att eleverna ibland inte får läxorna utdelade förrän på måndagen eller tisdagen i början av veckan, vi skriver ändå in dem här för att ni ska få en överblick över följande veckas läxor.

Måndag:

Läxhjälp kl. 13.30-14.

Tisdag:

Läxa geografi (Emmas grupp)

Onsdag:

Läxa ordklasser (Nickolinas grupp)

Torsdag:

Simning.

Läxa matte (Emmas grupp)

Fredag:

Idrott.

Läxa engelska (Emmas samt Nickolinas grupp)

Nästa vecka står bl. a. pumpakarvning på schemat!  Vi önskar er en trevlig helg!

Hälsningar Emma, Terese och Nickolina.