Här kommer lite information kring v. 45 i åk 5:

På torsdag simmar vi som vanligt så glöm inte att skicka med badkläder.

På fredag den 10/11 får vi besök av ett projekt som heter ”Drömmarnas hus”. Pedagoger/skådespelare kommer till  både 5a och 5b för att jobba med värdegrundsfrågor. Detta kommer att ske på idrottslektionen, eleverna behöver alltså inte ha idrottskläder med sig på fredag.

Vi har under terminen sett ett behov av att stärka grupperna och samspelet mellan eleverna, framförallt bland tjejerna. Vi kommer därför med ledning av kurator och elevstödsamordnare att starta upp grupper där tjejerna bl.a. kommer jobba med samarbetsövningar. 5a börjar och efter jul kommer vi att fortsätta med flickorna i 5b. Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till kurator Martina Lindberg (martina.lindberg@sjobo.se) eller till elevstödsamordnare Caroline Björkhoff (caroline.bjorkhoff@sjobo.se).

Vi vill också påminna om att torsdagen den 30/11 och fredagen den 1/12 är A-dagar, vilket innebär ledigt från skolan. På torsdagen är fritids öppet men på fredagen är även fritids stängt.

Måndag:

Läxhjälp 13.30-14.00.