Det har blivit dags för novembers sista veckobrev! I veckan som gått har eleverna jobbat vidare med tema rymden. Fakta om våra planeter och hur det är att resa i rymden är spännande områden som fängslar många av era barn. På svenskan har vi bl.a. jobbat med att välja mellan olika alternativ och att motivera våra val. På engelskan har eleverna tränat på att tala engelska genom att berätta om varandras utseende och intressen.

Nästa vecka är kortare än vanligt eftersom det är A-dagar på torsdag och fredag. På torsdagen är fritids öppet (meddela era tider till nords fritids) men på fredag är även fritids stängt.

På måndag kommer vi ha teori på idrotten, detta betyder att eleverna inte behöver ha idrottskläder med.

Matteläxan är utdelad i pappersform och ska lämnas in på onsdag den 30/11. Eleverna har också fortsatt läsläxa nästa vecka, 15 minuter per dag.

Vi vill gärna påminna er som har barn på fritids att lägga in julschemat (se tidigare blogginlägg).

Måndag 28/11:

Teori på idrotten, inga idrottskläder behövs.

Tisdag 29/11:

Onsdag 30/11:

Matteläxan lämnas in (på papper).

Torsdag 1/12:

Skolan stängd (fritids öppet för de som har fritidsplats).

Fredag 2/12:

Skola och fritids stängt.

advent

Vi önskar er en fin första advent!

/vi som jobbar i åk 4

2 thoughts on “Inför v. 48

1. Hej. Skulle ni vilja lägga ut engelskläxan på dokuments eller i bloggen? Hade även varit tacksam om ni lagt ut matteläxan i dokuments så vi kan följa utvecklingen trots att ni lämnat i pappersform. Uppskattar om det finns samlat. Med vänlig hälsning, Louise