Information inför v.42

Ännu en vecka lider mot sitt slut. Nedan följer information om den kommande veckans uppgifter:

BLÅ GRUPP:

Måndag: Eleverna har skrivit texter om kristendomens olika högtider. Denna text ska lämnas in på Classroom senast på måndag den 16/10.

Tisdag + Onsdag: Eleverna har ett oförberett test i läsförståelse. Testet består av två delar. Del 1 görs på tisdagen och del 2 görs på onsdagen.

Torsdag: Simning som vanligt. Glöm inte badkläderna!

Fredag: På fredag har vi glosor i vanlig ordning. Denna gången består glosorna av yrkesrelaterade ord. Dessa ligger på Classroom och delas även ut i pappersform på måndag.

LILA GRUPP:

Torsdag: Matteläxa

Fredag: Engelskläxa. På fredagar har vi även idrott. Glöm inte bort att packa ner idrottskläder och skor.

Vi pedagoger även informera om att det just nu tyvärr förekommer väldigt många konflikter och kränkningar p.g.a. missförstånd och svårigheter att hantera lekar med Pokémon-kort. Dessa konflikter påverkar barnen väldigt mycket och det tar mycket tid från både raster och lektioner att trösta barn och reda ut konflikter.

Därför har vi idag beslutat att Pokémon-korten får stanna hemma fram till höstlovet. Under lovet är det ok för de barn som är på fritids att ta med dem igen, då personalen har större möjlighet att vara med barnen och stötta i leken.

Hoppas att ni får en trevlig helg!